Broeken

Voor iedere man een passende broek, of het nu gaat om een stoere jeans of nette pantalon. Een goed passende broek in jouw stijl met een goed advies. Naast het kopje koffie die je onder het passen krijgt spelden wij de broek af op de juiste lengte. Deze vermaken wij gratis (uitgezonderd opruiming), met originele rand zoals het hoort.

Het merkaanbod aan broeken:

  • Vanguard
  • MAC Jeans
  • Meyer

Vanguard

De meest comfortabele en best lopende broek bij Gerits, de Vanguard jeans. Deze broeken hebben een uitstekende pasvorm en kunnen zowel voor gekleed als casual gedragen worden. Bij Gerits vindt u vele modellen met onder andere de nieuwste V85, de slim fit V850, de bekende V7 en de wat stoerdere V8. De jeans van Vanguard worden gebaseerd op het "bikers" idee wat inhoudt dat er allerlei leuke details in de broek worden verwerkt welke affiniteit hebben met motorrijden. Met alle verschillende modellen in huis bieden wij voor iedere man de juiste pasvorm. De broeken zijn voorzien van stretch wat zorgt voor een optimaal draagcomfort.

 

MAC Jeans

Al sinds jaar en dag bij Gerits in het assortiment, de MAC Jeans. Dit jeans merk is voor vele een vertrouwd model welke altijd lekker draagt en een zeer goede kwaliteit waarborgt. We hebben onder meer het model Arne, de smallere Arne Pipe in zowel jeans als echte modekleuren en daarnaast de seizoensbroeken met hippe chino's. Helemaal in de tijd van duurzaamheid heeft MAC een milieu bewuste lijn met jeans gemaakt van een mix van katoen waarvan 25% gerecycled is. De vertrouwde broek met toch een beetje groene feeling wat bijdraagt aan een betere toekomst.

 

Meyer

Voor de mannen die een wat nettere vrijetijdsbroek of pantalon zoeken voeren we Meyer in ons assortiment. Deze broeken hebben een uitstekende pasvorm en staan gegarandeerd voor hoge kwaliteit. Sinds dit seizoen is Meyer nog verder toegespitst op het duurzaam produceren van alle broeken met het oog op uitsluitend gebruik van biologisch katoen met productie in verantwoorde omstandigheden. Een ruime voorraad hangt in de winkel, uiteraard kunnen we alle modellen en kleuren leveren mochten deze er niet tussen hangen.

 

Alle broeken worden mits nodig gratis op lengte gemaakt, wij zorgen dat jij de juiste broek draagt. De beste service voor jou als klant.