Colberts

Om de set compleet te maken volstaat een mooi colbert, deze kan zowel casual als dress gekleed gedragen worden. Wij hebben verschillende merken die leuke colberts leveren in iedere stijl, of het nu voor alledag is, wat netter voor een bruiloft of een lekker gewaagd model om je stijlvolle set compleet te maken.

Het merkaanbod aan colberts:

  • Digel
  • Vanguard
  • A Fish named Fred

Digel

Digel is de fashion expert die al zijn focus gericht heeft op colberts en complete kostuums. Op zoek naar een net colbert met de perfecte pasform, wij raden Digel aan. Naast colberts kunnen wij ook complete kostuums verzorgen voor elke gelegenheid. Deze zijn dusdanig ontworpen dat deze niet gaan kreuken in bijvoorbeeld je koffer en zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen.

Vanguard

In de collectie van Vanguard komen altijd stijlvolle, casual colberts voor welke je outfit een flinke boost geven. Deze zijn perfect te combineren met overhemden welke eenzelfde print hebben als de voering of pochet van het jasje, helemaal op elkaar afgestemd dus. Vanguard is al sinds jaar en dag een vast merk in onze collectie.

A Fish Named Fred

Voor een hip colbert komen we uit bij het casual en creative merk A Fish Named Fred. Met hun toonaangevende designs komen zij iedere keer met unieke en opvallende ontwerpen op de markt en zo ook voor de colberts. Speciale stoffen, modekleuren, bijzondere prints, een colbert met alles vanuit de mode. Ook deze colberts zijn perfect af te stemmen met de overhemden door het gebruik van dezelfde prints in zowel de voering als het pochet.