Overhemden

Bij Gerits vindt u een breed aanbod aan overhemden, of het nu gaat om een net shirt voor zakelijk of feestelijke gelegenheden of een wat meer casual uitblinker voor de vrije tijd. Bij Gerits vindt u een passend overhemd.

Het merkaanbod aan overhemden:

  • Olymp
  • Fish named Fred
  • Giordano
  • Vanguard (ambassador line)
  • Culture

Olymp

Bekend van de strijkvrije overhemden, Olymp. Optimaal gemak, na het wassen op een hangertje en de volgende dag weer een mooi strak overhemd om te dragen. U vindt onder meer het standaard Modern Fit model, het Body Fit model, oftewel Level 5 welke iets getailleerder is en mooi aansluit en voor de echte slanke man voeren wij Level 6 van Olymp. Nieuw van Olymp zijn de overhemden gemaakt van Tricot, een mooi en net overhemd met een heerlijke zachte en soepele pasvorm.

 

A Fish Named Fred

Fish Named Fred zijn de echte gewaagde overhemden voor de hippe man. Leuke design met iedere keer een vrolijk en hip thema, dit jaar in de stijl van muziek! De getailleerde pasvorm in combinatie met de creative designs zorgen voor een hippe look, leuk voor vrije tijd of stijlvol onder een colbert. Deze colberts vindt u tevens bij Gerits in de meest modieuze kleuren.

 

Giordano

Al jarenlang een bekend en vertrouwd merk in de collectie van Gerits. Deze stijlvolle overhemden hebben een uitstekende pasvorm en kunnen zowel casual als voor nettere aangelegenheden gedragen worden. De overhemden worden geproduceerd van 100% katoen en blijven daarom lang mooi.

 

Vanguard

Van het merk Vanguard voeren wij naast de casual collectie overhemden uit de Ambassador line. Deze overhemden zijn iets netter als de casual shirts en kunnen voor zakelijk en feestelijk gelegenheden met of zonder colbert gedragen worden.