Over ons

De modezaak voor de sportieve en stoere man van alle leeftijden. Al meer dan 26 jaar een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken. Bij ons kun je rekenen op service, een goed advies en uiteraard klantvriendelijkheid. Ons team staat altijd voor iedereen klaar.

Ons doel is om constant te zoeken naar vlotte en vernieuwende merken waarin de man zich thuisvoelt. Kleding maakt de man zoals wij dat zeggen. Door actief bezig te zijn met het uitzoeken van de collectie willen wij een vernieuwend en vertrouwd beeld in de winkel terugbrengen. Ieder seizoen de mooiste collectie, voor u als klant.

Met merken als Vanguard, Dstrezzed en Fish named Fred spelen wij in op de laatste trends van de modewereld. Daarnaast brengen wij de kleurrijke en sportieve collectie van o.a. New Zealand, No Excess en Marco Manzini. Vermaakkosten op broeken van o.a. Meyer en MAC, zijn gratis (uitgezonderd afgeprijsde artikelen). Tijdens het winkelen bieden wij je graag een heerlijk bakje koffie aan zodat je op het gemak kleding kunt passen. Je kunt ons vinden op de markt in Sint-Oedenrode waar het altijd gezellig winkelen is en waar gratis voor de deur geparkeerd kan worden.

Familie Gerits heet u graag welkom!